
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 00:07
Ingredienser
Salat
- 10 stk Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 10 stk romainesalat
- 2 bundter grønne asparges
- 2 stk skalotteløg
Vinaigrette
- 40 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 30 g OSCAR® Stegt Smag Krydderi
- 50 ml vand
- 50 ml olivenolie
- 2 stk avocadoer, skåret i halve og grillet
- 200 g cherrytomater
- 50 g sorte oliven
- Bland OSCAR® Premium Citron Pasta, OSCAR® Stegt Smag Krydderi og olivenolie sammen.
- Tilsæt tern af grillet avocado, cherrytomater og oliven til vinaigretten.
- Forvarm frituregryden til 170°C, og fritér Hälsans Kök® Vegan Schnitzel i 3-4 min. a la minute.
- Skær 2/3 af aspargesene i halve, og grill dem på en grillpande.
- Skær resten af aspargesene i tynde skiver på et mandolinjern og læg dem isvand, så de holder sig sprøde, indtil de skal bruges.
- Skær skalotteløgene i tynde ringe. Skyl og skær salaten.
- Saml salaten med alle ingredienserne.
Tip
- Servér med spejlæg.
- Du kan også bruge frosne avocadoer.