"Salat nicoise" med Sensational™ Sausage, nye kartofler, broccolini, haricots verts og blødkogte æg

  • 10 Portions

Ingredienser

Salat

Vinaigrette

  1. Bring vand og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat i kog og blanchér broccolini og haricots verts. 
  2. Svits champignonerne på panden, og glacér ind med OSCAR® Svampefond koncentrat.
  3. Steg Hälsans Kök® Sensational™ Sausage på en slip-let pande, til den bliver sprød og opnår en kernetemperatur på 74°C. 
  4. Bland OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion og gastrique sammen. Tilsæt langsomt olien og krydr med salt og peber. 
  5. Saml salaten med kartofler, haricots verts, broccolini, oliven og syltede rødløg. Skær Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i skiver og drys den over salaten sammen med de blødkogte æg. Hæld til sidst vinaigrette over. 

Tip

  • Tilsæt dehydrerede sorte oliven og forårsløg til salaten for at tilføre ekstra umami og tekstur.