Salat burger med romesco sauce

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser 

  • 10 stk Hälsans Kök Sensantional Burger

Grillede grøntsager:

  • 2 stk aubergine
  • 4 stk squash
  • salt
  • olivenolie

Romesco sauce:

  • 50 g røde syltet/grillet peberfrugter
  • 200 g mandler
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk OSCAR Premium Hvidvins Reduktion
  • 1 spsk OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta
  • 1 spsk sukker
  • flagesalt
  • friskkværnet sort peber

Ekstra:

  • hjertesalat
  • syltede rødløg
  • evt. brøndkarse

Fremgangsmåde

Grillede grøntsager:

  1. Skær aubergine og squash i skiver a ca. 1,5 cm. og drys let med salt, Lad dem stå i min. 1 time, for at trække vand ud.
  2. Pensel med lidt olivenolie, og grill dem.

Romesco sauce:

  1. Blend alle ingredienser til du opnår den ønskede konsistens – den kan både serveres helt cremet eller med en grovere struktur.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök Sensational Burger ved middel varme på grillen, til de har en kernetemperatur på 74 grader.
  2. Skyl hjertesalat og brug 2 store blade som underdel på burgeren.
  3. Fordel romesco saucen ovenpå salaten og herefter Hälsans Kök Sensational Burger.
  4. Kom de grillede grøntsager ovenpå og afslut igen med 2 store blade hjertesalat som ”overdel” på burgeren.