Salat burger med romesco sauce (vegansk)

  • 10 portions

Ingredienser

10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger
 

Grillede grøntsager:

2 stk aubergine
4 stk squash
salt
olivenolie
 

Romesco sauce:

50 g røde syltet/grillet peberfrugter
200 g mandler
½ dl olivenolie
1 spsk OSCAR® Premium Hvidvins Reduktion
1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
1 spsk sukker
flagesalt
friskkværnet sort peber

Ekstra:

hjertesalat
syltede rødløg
evt. brøndkarse

Grillede grøntsager:

  1. Skær aubergine og squash i skiver a ca. 1,5 cm. og drys let med salt, Lad dem stå i min. 1 time, for at trække vand ud.
  2. Pensel med lidt olivenolie, og grill dem.

Romesco sauce:

  1. Blend alle ingredienser til du opnår den ønskede konsistens – den kan både serveres helt cremet eller med en grovere struktur.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök® Sensational™ Burger ved middel varme på grillen, til de har en kernetemperatur på 74 grader.
  2. Skyl hjertesalat og brug 2 store blade som underdel på burgeren.
  3. Fordel romesco saucen ovenpå salaten og herefter Hälsans Kök® Sensational™ Burger.
  4. Kom de grillede grøntsager ovenpå og afslut igen med 2 store blade hjertesalat som ”overdel” på burgeren.