Salat med bacalao og saltet melon

  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Løg og dressing:

Salat:

Fremgangsmåde

  1. Kog klipfisken med laurbærblade, hvidløg, OSCAR® Fiskefond koncentrat og vand. Når fisken er mør køles den af i lagen.
  2. Tag fisken op og mos den med et piskeris til en kompot. Steg den herefter sprød i lidt olie og vend den med hakket persille.
  3. Skær rødløgene i ringe og krydder dem med rødvinseddike, røget chili, olivenolie, limesaft, -skal og OSCAR® Fiskefond koncentrat.
  4. Skær melonen i tern og salt den let.
  5. Skyl den bredbladede persille og kog den i saltet vand i ca. 4 min. Køl den herefter af i koldt vand.
  6. Vrid vandet fra persille og hak den groft.
  7. Fritér korianderfrøene og krydder dem herefter med OSCAR® Hønsebouillon granulat.
  8. Ved servering vendes salaten med klipfisken, løg, dressing, melon, persille, korianderfrø og babysalat.