Rigatoni pasta med tomat og Vegan Balls

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 50 stk Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g grøntsager i brunoise
  • 20 g olivenolie
  • 20 g salvie 
  • 800 ml hakket tomat
  • 800 g rigatoni pasta 
  • 75 g parmesan 
     
  1. Sautér hakket hvidløg, salvie og brunoise af grøntsager af i olivenolie. 
  2. Tilsæt hakket tomat og Hälsans Kök® Vegan Balls og kog i 5-10 minutter. 
  3. Kog pastaen al dente i let saltet vand. 
  4. Bland pastaen med saucen og Hälsans Kök® Vegan Balls
  5. Lige inden servering, toppes retten af med friskrevet parmesan.

Produkter anvendt i opskriften

Tip

  • Tilsæt hakkede sorte oliven eller soltørrede tomater til saucen. 
  • Alle typer pasta vil kunne bruges til denne ret.