Ribeye med fermenteret hvidløg og rødvinssauce

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1,2 kg Ribeye, krogmodnet  

Rødvinssauce:

Karamelliseret løg:

Tilbehør:

Fremgangsmåde

Rødvinssaucen:

  1. Opvarm OSCAR® Rødvins Sauce og pisk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta i.
  2. Lige før servering tages saucen af varmen og smørret tilsættes mens der piskes. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Karamelliseret løg:

  1. Fjern forsigtigt de 2 yderste lag af løgene og gem til senere.
  2. Sautér løgene I smør til de er gyldenbrune. Tilsæt OSCAR® Signature Kyllingefond, kog ind til en kompot og smag til med OSCAR® Stegt Smag krydderi.
  3. Fyld kompotten i de gemte løgskaller og bag dem i ovnen ved 120°C.  

Før servering:

  1. Grill ribeye som ønsket, skær ud og anret sammen med saucen.
  2. Placer en portion OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg og pynt med karse.