Grillede quesadillas med krydret Vegan Mince, sorte bønner, avocado og koriandersalsa

Mexico

Chipotle er røgede jalapeños i tomatpasta. De bruges i forskellige gryde- og chiliretter samt i chipotle-mayonnaise.

  • 10 Portions

Ingredienser

Koriandersalsa

  • 3 store salat løg
  • 3 avocadoer
  • 4 tomater
  • 100 g koriander
  • 100 ml limesaft
  • 50 ml eddike
  • salt

Pynt

  • 10 hvedetortillas
  • 200 g vegansk ost
     
  1. Skræl løg og hvidløg, og hak dem i fine tern.
  2. Skræl græskarret, og fjern kernerne. Riv græskarret og bland det med 2 tsk. salt.
  3. Hak chipotlerne fint, og gem væsken.
  4. Steg løg og hvidløg i olie i 3 min. Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Mince og rør det sammen.
  5. Tilsæt chipotle, væsken og OSCAR® Stegt Smag krydderi, vand, sorte bønner og lad det simre i 5-10 min. Smag til med salt. 
  6. Rens løg og avocadoer, og skær dem i fine tern.
  7. Skær tomaterne i skiver, og hak dem i fine tern.
  8. Hak korianderen fint.
  9. Bland det hele sammen lige inden servering.
  10. Smag til med salt, og juster med eddike.
  11. Fordel fyldet på den ene side af tortillaerne, tilsæt revet græskar og ost, og fold den sammen som en halvmåne.
  12. Nu er tortillaerne klar til at blive grillet, stegt eller bagt i ovnen. Grill dem på begge sider i 2 min., indtil de er sprøde og varme indeni. Servér med koriandersalsa.
     

Tip

  • Disse tortillaer kan nemt laves dagen før og bages i ovnen i stedet for at grille dem.
  • Prøv at lave majstortillaer selv.