Poke bowl med teriyaki Vegan Mince

  • 10 Portions

Ingredienser

Tilbehør

  • 5 stk avocado, modne
  • 150 g cherry tomater
  • 200 g agurk 
  • 250 g romainesalat 
  • 200 g edamame bønner
  • 50 g syltet ingefær 
  • 10 g sesamfrø 
  • ½ bundt koriander
  1. Bland Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi sammen og tilsmag med teriyaki sauce.
  2. Kog sushi risene sammen med kombutang, efter anvisning på pakken.
  3. Bland riseddike og sukker sammen og vend over de kogte sushiris. 
  4. Skær alle grøntsagerne til tilbehøret ud. 
  5. Anret Poke Bowlen med alle ingredienserne synlige og separat opdelt.

Tip

  • Serve med goma eller ekstra teriyaki sauce til.
  • Du kan variere retten ved tilføre og udskifte forskellige frugter og grøntsager.