

Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/08/2021 - 04:39
Ingredienser
- 750 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 60 ml teriyaki sauce
- 30 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 30 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 1,2 kg kogte sushi ris
- 1 stk kombu tang (valgfrit)
- 70 ml riseddikke
- 50 g sukker
Tilbehør
- 5 stk avocado, modne
- 150 g cherry tomater
- 200 g agurk
- 250 g romainesalat
- 200 g edamame bønner
- 50 g syltet ingefær
- 10 g sesamfrø
- ½ bundt koriander
- Bland Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi sammen og tilsmag med teriyaki sauce.
- Kog sushi risene sammen med kombutang, efter anvisning på pakken.
- Bland riseddike og sukker sammen og vend over de kogte sushiris.
- Skær alle grøntsagerne til tilbehøret ud.
- Anret Poke Bowlen med alle ingredienserne synlige og separat opdelt.
Tip
- Serve med goma eller ekstra teriyaki sauce til.
- Du kan variere retten ved tilføre og udskifte forskellige frugter og grøntsager.