Pizza med jalapeño og Vegan Balls

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 40 stk Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 10 stk frisk pizzadej (125-150 g pr stk)
  • 125 g durummel
  • 500 ml pizzasauce 
  • 1 kg mozzarella ost, revet
  • 150 g rødløg
  • 5 stk friske jalapeños 
  • 100 g ruccola 
  • 40 ml olivenolie
     
  1. Skær Hälsans Kök® Vegan Balls i ½ eller ¼, for at de kan fordeles mere jævnt på pizzaerne.
  2. Rul pizzadejen ud i durummelen.
  3. Skær jalapeños og rødløg.
  4. Byg pizzaen op med pizzasaucen i bunden, mozzarella, rødløg, jalapeños og Hälsans Kök® Vegan Balls.
  5. Bag pizzaen i en forvarmet ovn på 270°C i 3-5 min. 
  6. Pynt den færdigbagte pizza af med ruccola og dryp med olivenolie.

Produkter anvendt i opskriften

Tip

  • Dryp BBQ sauce eller salsa over pizzaen
  • Udskift revet mozzarella med frisk mozzarella