

Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/03/2021 - 05:24
Ingredienser
- 40 stk Hälsans Kök® Vegan Balls
- 10 stk frisk pizzadej (125-150 g pr stk)
- 125 g durummel
- 500 ml pizzasauce
- 1 kg mozzarella ost, revet
- 150 g rødløg
- 5 stk friske jalapeños
- 100 g ruccola
- 40 ml olivenolie
- Skær Hälsans Kök® Vegan Balls i ½ eller ¼, for at de kan fordeles mere jævnt på pizzaerne.
- Rul pizzadejen ud i durummelen.
- Skær jalapeños og rødløg.
- Byg pizzaen op med pizzasaucen i bunden, mozzarella, rødløg, jalapeños og Hälsans Kök® Vegan Balls.
- Bag pizzaen i en forvarmet ovn på 270°C i 3-5 min.
- Pynt den færdigbagte pizza af med ruccola og dryp med olivenolie.
Produkter anvendt i opskriften

Tip
- Dryp BBQ sauce eller salsa over pizzaen
- Udskift revet mozzarella med frisk mozzarella