
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 23:44
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Burger Deluxe
- 10 stk pitabrød
Græsk salat
- 2 stk agurker, grofthakket
- 400 g cherrytomater skåret i halve
- 2 stk løg, hakket
- 200 g fetaost
- 100 g sorte oliven, uden sten
- 50 g kapers
- 1 spsk oregano, tørret
- 30 ml olivenolie
- 10 ml eddike
Bagt aubergine sauce
- 100 g OSCAR® Demi Glace Sauce granulat
- 1 l vand
- 30 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 20 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
- 2 bagte auberginer
- 4 bagte røde peberfrugter
- ½ bundt persille, hakket
- Bland alle ingredienserne til salaten, undtagen fetaen, sammen. Smag til med salt og peber og fordel fetaen ovenpå.
- Fjern så meget af skindet på de bagte peberfrugter og auberginer som muligt og skær dem i små tern.
- Bring vand, OSCAR® Demi Glace Sauce granulat, OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta i kog. Tilsæt bagt peberfrugt og aubergine til saucen samt hakket persille lige inden servering.
- Opvarm Hälsans Kök® Burger Deluxe i ovnen ved 180°C i 9-12 min.
- Servér med grillet pitabrød.
Tip
- Retten er perfekt at servere til at tage med på farten.