Burger Deluxe med pitabrød, græsk salat og bagt aubergine sauce

  • 10 Portions

Ingredienser

Græsk salat

  • 2 stk agurker, grofthakket
  • 400 g cherrytomater skåret i halve
  • 2 stk løg, hakket
  • 200 g fetaost 
  • 100 g sorte oliven, uden sten
  • 50 g kapers
  • 1 spsk oregano, tørret 
  • 30 ml olivenolie 
  • 10 ml eddike 

Bagt aubergine sauce

  1. Bland alle ingredienserne til salaten, undtagen fetaen, sammen. Smag til med salt og peber og fordel fetaen ovenpå. 
  2. Fjern så meget af skindet på de bagte peberfrugter og auberginer som muligt og skær dem i små tern.
  3. Bring vand, OSCAR® Demi Glace Sauce granulat, OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta i kog. Tilsæt bagt peberfrugt og aubergine til saucen samt hakket persille lige inden servering. 
  4. Opvarm Hälsans Kök® Burger Deluxe i ovnen ved 180°C i 9-12 min. 
  5. Servér med grillet pitabrød. 
     

Tip

  • Retten er perfekt at servere til at tage med på farten.