Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Pebersteak, løg og brøndkarse
Opskriften giver 5 dl sauce
5
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
100 g peberbacon, tørret
100 g skalotteløg
1 ltr
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
5 dl
OSCAR® Signature Kalvefond
50 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
50 g
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
sennep
75 g smør
Fremgangsmåde
Sauter bacon og løg af,
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
,
OSCAR® Signature Kalvefond
og
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
og reducér med 1/3.
Sigt saucen og smag til med
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
og sennep.
Montér saucen med smør.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
Varenr.: 01807
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Signature Kalvefond
Varenr.: 01805
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Varenr.: 296591
450 g bøtte
Flere produktdetaljer