Pasta Arrabbiata (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Tilbehør

  • 1 kg spaghetti
  • 20 ml olivenolie
  • 40 g frisk basilikum
  1. Kog spaghettien efter anvisning på parken i vand tilsat olivenolie. 
  2. Steg finthakket chili af i lidt olie indtil det begynder at brune.
  3. Tilføj finthakket hvidløg, hakket basilikum og steg i yderligere 5 minutter. 
  4. Tilsæt tomatsauce, OSCAR® Stegt Smag krydderi, OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, bring i kog og smag til med salt.
  5. Tilføj Hälsans Kök® Vegan Balls og lad det simre videre i 10 minutter ved lav varme.
  6. Vend det hele sammen med spaghettien, og anret i skåle med frisk basilikum på toppen.
     

Tip

Hvis du ønsker at tilføjere yderligere smag til pastaretten, kan du servere den med friskrevet vegansk parmesan til.