Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Osso buco
10
Portions
Print
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
2 kg kalveskank i skiver
1 ltr
OSCAR® Sauce Espagnole
vand
20 g
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
(svarende til 2 %)
20 g
OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg
(svarende til 2 %)
OSCAR® Stegt Smag krydderi
OSCAR® Premium Citron Pasta
Fremgangsmåde
Brun kalveskanksskiverne af og fordel dem i en gastrobakke.
Hæld
OSCAR® Sauce Espagnole
ved og tilsæt evt. vand, så skankene lige akkurat er dækket af væde.
Tilsæt de 2 pastaer til lagen og braiser kalveskankerne i ovnen i 3 timer ved 160 grader.
Sigt lagen over i en gryde efter endt braisering.
Reducer ind til ønsket konsistens og smag evt. til med mere af de 2 pastaer samt
OSCAR® Stegt Smag krydderi
.
Anret kalveskanken med små prikker af
OSCAR® Premium Citron Pasta
og
OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg
, pynt med frisk persille.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Sauce Espagnole
Varenr.: 01904
1 l karton - Klar til brug.
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
Varenr.: 296561
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
Varenr.: 296571
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Stegt Smag krydderi
Varenr.: 296557
1 l flaske
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Citron Pasta
Varenr.: 296559
450 g bøtte
Flere produktdetaljer