Nudler med fermenteret hvidløg, katsu og ingefær/karry sauce

  • 10 Portions

Ingredienser

Ingefær/karry sauce

Nudler med fermenteret hvidløg

Tilbehør

  • 6 stk forårsløg
  • 2 stk rød chili 
  • 40 g peanuts, ristede
  • 6 g sesamfrø 
  1. Tørrist karrypulver på en pande og tilføj herefter kokosmælk, ingefær, OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi og kog i 5 min til det har en cremet konsistens. 
  2. Halver rødløgene og skær dem i strimler. Sauter løgene af i olie, tilføj nudlerne, OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta og bønnespirer lige inden servering.  
  3. Sprødsteg Hälsans Kök® Breaded Fillet i lidt olie. 
  4. Skær chili og forårsløg i julienne og kom dem i isvand indtil servering. 
  5. Drys retten med hakkede peanuts og sesamfrø. 

Tip

  • Server retten med ris eller lynstegte grøntsager til. 
  • Server en stærk dipping sauce til.