Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Muslinger i hvidvinssauce
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
2,5 kg muslinger
60 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
2 dl vand
70 g skalotteløg
100 g løg, julienne
100 g gulerødder, julienne
100 g porre, julienne
100 g selleri, julienne
2 dl fløde 38%
30 g persille
Fremgangsmåde
Rens muslingerne.
Bring vand og
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
i kog og tilføj muslinger og grønsager og damp.
Tag muslingerne op og tilsæt fløde til saucen og reducer. Tilsæt persille lige før servering.
Video of Muslinger i hvidvinssauce
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer