Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Muslingecreme
Serveringsforslag: Friterede blåmuslinger med muslingecreme
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
Basis Emulsion:
3 stk pasteuriserede æggehvider
0,5 tsk salt
2 spsk citronsaft
3 dl smagsneutral olie
0,5 dl vand
Muslingecreme:
2 dl basis emulsion
2 dl creme fraiche 38%
15 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
30 ml
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne sammen og server afkølet
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Varenr.: 296582
1 l flaske
Flere produktdetaljer