Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Muslingesauce
Hvidvinsbaseret, lys cremesauce med musling. Tilsmagt med østers, fløde, citron og OSCAR® Fond koncentrater. Passer perfekt til f.eks. dampet hvid fisk. 1-1,2 liter sauce
Print
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser
40 ml
OSCAR® Muslingefond koncentrat
30 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
6 dl vand
4 dl fløde
1 stk citron, skallen heraf
4 stilke dild
Lang peber
Evt. 4 østers.
Fremgangsmåde
Kog alle ingredienser op, på nær fløde og østers, lad fonden simre for at trække smag.
Sigt og tilsæt fløde.
Lige inden servering blendes 4 østers (gerne med deres vand) i saucen med stavblender.
Server evt. med friskhakket dild til f.eks. pocheret hvid fisk.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Varenr.: 296582
1 l flaske
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer