Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Musling linguine
4
Portions
Print
Download
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
olie til stegning
50 g skalotteløg
¼ fed hvidløg
50 g cherrytomater
1 dl vand
15 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
10 g
OSCAR® Muslingefond koncentrat
chili
300 g linguine, forkogt
1 dl fløde
40 g muslingekød (alternativ 2-300 g. muslinger med skal)
50 g frisk babyspinat
friske urter, f.eks. kørvel og dild
Fremgangsmåde
Hakket skalotteløg, hvidløg og halverede cherrytomater sauteres i lidt olivenolie
Tilsæt vand,
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
og
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Kog op og vendt forkogt linguine heri
Tilsæt fløde
Damp muslinger og vend i sammen med frisk spinat og urter
Smag til med peber, og evt. yderligere
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Video of Musling Linguine
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Varenr.: 296582
1 l flaske
Flere produktdetaljer