

Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/03/2021 - 05:48
Ingredienser
- 1,5 kg Hälsans Kök® Vegan Balls
- 20 g neutral olie
- 30 g rød karrypasta (vegansk)
- 2 takker stjerneanis
- 1 stk kanelstang
- stødt kardemomme
- 100 ml kokosmælk
- 30 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 30 g tamarin
- 40 g palmesukker
- 50 g ristede peanuts
- 1 liter kokoscreme
- Kom olie og karrypasta i en lille gryde og sautér af i 2 min.
- Tilføj 100 ml kokosmælk, kardemomme, kanelstang, stjerneanis og lad det koge ind i yderligere 2 minutter.
- Tilføj kokoscremen, OSCAR® Stegt Smag krydderi, tamarin, palmesukker og kog i 20 minutter. Tilføj Hälsans Kök® Vegan Balls og kog i 20 minutter yderligere.
- Server med ris og drys med de ristede peanuts.