Forvarm ovnen til 200 °C. Gnid lammekronerne med myntegelé, krydr godt. Læg dem i et enkelt lag på en bradepande med bagepapir, og steg dem i 20-25 minutter, eller indtil de er stegt, som du foretrækker det. Lad dem hvile, før du skærer dem i skiver.
Kog i mellemtiden pastinak og kartofler i rigeligt kogende saltet vand, til de er møre. Tilsæt ærter, og lad det simre i 1 minut. Hæld vandet fra, og purér det sammen med smør og krydderier, indtil det får en jævn konsistent.
Prosciutto:
Grill prosciuttoskiverne i et enkelt lag under grillen i 2-3 minutter, indtil de bliver sprøde og gyldne.
Anretning:
Server lammet i skiver med pastinak- og ærtepuré og et drys ærter og ærteskud. Pynt med et stænk jus og en prosciuttostrimmel.
Tips:
Prøv denne ret med mos af sød kartoffel og ingefær eller med ristede spøde grøntsager til.
Giv lammekronerne en skorpe ved at vende dem i pinjekerner efter glaseringen.