Fyldig kold kyllingesalat med asparges og nye kartofler

  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser 

Dressing:

Fremgangsmåde

Kylling og salat:

  1. Kyllingerne skylles og pocheres i vand med OSCAR® Kyllingefond koncentrat Økologisk (Tip: lad kyllingerne trække i lagen, for at holde på mest mulig saft)
  2. Gem kogelagen til dressingen.
  3. Pluk kyllingerne og mariner med dressingen, opskrift nedenfor.
  4. Skær kartofler, asparges og hjertesalat i passende størrelse, og server med marineret kylling som en fyldig salat.
  5. Anret med friske urter og syltede rødløg.
  6. Server f.eks. pocheret æg til din salat.

Dressing:

  1. Kogelage/vand koges op med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat Økologisk.
  2. Tilsæt udrørt jævner under omrøring, og kog op.
  3. Massen køles og piskes efterfølgende let og vendes med fromage frais
  4. Smag til med sennep og tilsæt finthakket purløg.