Kylling Danoise

  • 4 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser 

Fremgangsmåde

  1. Skyl kyllingen grundigt og krydr den både ind- og udvendigt med salt og peber. Fyld kyllingen med persille. Luk til med en stegenål.
  2. I en støbejernsgryde (alternativt en almindelig gryde der kan gå i ovnen) brunes smør og olie af.
  3. Brun kyllingen på brystet, ryg og hver af siderne, så lårene også får en tur. Vend kyllingen med rygbenet nedad.
  4. Rør OSCAR® Hønsebouillon granulat Økologisk ud i vandet og tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, løg, gulerødder og laurbærblade. Lad det simre i 45 minutter til en time.
  5. Tag kyllingen op og sigt væsken. Kom væsken tilbage i gryden og bring den i kog.
  6. Reducer i cirka 5 min. uden låg og kom derefter fløden ved. Kog ind i endnu 5 min. Smag til med salt og peber.
  7. Trancher kyllingen og kom lidt sauce over.
  8. Server med agurkesalat, rabarberkompot, salat og nye kartofler.