

Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/04/2021 - 02:20
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 10 stk brioche boller
- 200 g løg
- 30 ml olie
- 30 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 5 stk friske jalapeños
- 75 g selvhævende mel
- 50 ml isvand
- 20 stk indbagte løgringe
- 20 skiver cheddar
- 150 ml mayonnaise
- 150 ml sennep
BBQ pommes frites
- 120 ml OSCAR® BBQ Sauce Original
- 120 ml mayonnaise
- 100 g syltede rødløg
- Forvarm ovnen og en bageplade til 250°C.
- Skræl og skær løgene. Steg dem i olien til de bliver gyldenbrune og tilsmag med OSCAR® Stegt Smag krydderi.
- Skær 3 af de friske jalapeños i skiver på 1 cm.
- Bland selvhævende mel med isvand og dyp skiver af jalapeños i blandingen og fritér a la minute ved 170°C til de er sprøde.
- Friter de indbagte løgringe til de bliver sprøde og lysebrune.
- Grill Hälsans Kök® Sensational™ Burger i ovnen i 6-8 minutter, til de har en kernetemperatur på 74°C.
- Rist burgerbollerne i 2-3 minutter i ovnen.
- Friter pommes fritterne ved 170°C indtil de er sprøde.
- Saml burgeren med mayonnaise, sennep, de karamelliserede løg, Hälsans Kök® Sensational™ Burger, cheddar, friterede løgringe og friteret jalapeños.
- Dryp pomme fritterne med OSCAR® BBQ Sauce Original, mayonnaise, syltede rødløg og skiver af frisk jalapeños.
Tip
- Pensl Sensational™ Burger with OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta inden de kommer i ovnen.
- Optø burgerne for at reducere tilberedningstiden.