Sprød kimchi katsu burger

Prøv at bruge Breaded Fillet som alternativ til en kyllingeburger. Her får du den i en sprød og asiatisk variant med kimchi og koreansk BBQ sauce. Den kan nemt serveres i take-away emballage, så dine gæster kan tage den med på farten.

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 10 stk Hälsans Kök® Breaded Fillet
  • 10 stk brioche burgerboller
  • 6 forårsløg
  • 2 stk rød chili 
  • 250 g kimchi 
  • 150 ml mayonnaise
  • 100 ml korean BBQ sauce
  • 100 g ruccola 
  1. Opvarm frituren til 170°C og fritér Hälsans Kök® Breaded Fillet i 3-4 minutter a la minute. 
  2. Skær forårsløg og chili i julienne. Læg dem i isvand indtil service.
  3. Skær brioche bollerne i halve og rist dem.
  4. Sigt kimchi og vask salaten. 
  5. Saml burgerne med alle ingredienserne.

Tip

  • Server med stegte æg.
  • Tilføj friske urter, såsom purløg og koriander.