Katsu ramen

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 10 stk Hälsans Kök® Breaded Fillet
  • 10 stk hårdkogte æg 
  • 1 kg kogte ramen nudler
  • 5 l vand 
  • 80 ml lav salt soja
  • 80 ml ponzu sauce
  • 160 g hvid miso paste 
  • 400 g forårsløg
  • 200 g sambal chili 
  • 15 g sorte sesamfrø 


 

  1. Hæld vand, soja og ponzusaucen i en stor gryde og kog i 5 minutter ved medium varme. Skru ned for varmen, tilsæt miso pasta, krydder med salt og lad det simre i 10 minutter. 
  2. Stegt Hälsans Kök® Breaded Fillet på panden og finthak forårsløgene. 
  3. Kom de kogte ramen nudler i den varme bouillon og server i en skål. Skær Hälsans Kök® Breaded Fillet i skiver og placer på toppen af nudlerne og bouillionen og drys med forårsløg. Tilsæt halverede hårdkogte æg, sambal chili og drys med sesamfrø. 

Tip

  • "Sylt" æggene natten over i soja, mirin og sesamolie. 
  • Tilsmag din ramen med ristet sesamolie eller server med ekstra miso ved siden af.