

Rustik karrysalat m. æbler, rødløg og Sensational™ Fillet Pieces
Brug denne vegetariske karrysalat som fyld i sandwich eller wraps, så det er nemt for dine gæster at tage den med på farten. Du kan med fordel også portionsanrette den i bæger og bruge den til take-away eller julefrokostmenuen.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 05:16
Ingredienser
- 200 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 300 g æbler i både
- 250 g rødløg i skiver
- 2 spsk gul karry
- 1 spsk gurkemeje
- 1 spsk honning
- 75 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 2 dl vand
- 200 g creme fraiche 18%
- 200 g mayonnaise
- Rist gurkemeje, karry, æbler og rødløg af på en pande. Tilsæt vand og kog ind til æblerne er møre. Smag til med honning og 50 g OSCAR® Stegt Smag krydderi. Køl herefter af.
- Kog Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces op i vand med 25 g OSCAR® Stegt Smag krydderi og lad trække i lagen i ca. 10 min. Dette gøres for at ”mørne” Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces yderligere, samt for at øge volumen, da de optager op til 50% væske.
- Vend karryblandingen sammen med creme fraiche, mayonnaise og Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces. Smag til med salt og peber.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
Server karrysalaten med sprøde parmesanflager, bredbladet persille og friske skiver af æble.