Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Langtidsbagt kalvespidsbryst med sød kartoffel
10
Portions
Print
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser
1,2 kg kalvespidsbryst
1 dl rødvinseddike
60 g
OSCAR® Kalvefond koncentrat
20 stk kaffebønner
50 g rørsukker
2 spsk paprika
1 tsk chili flager
1 tsk spidskommen
½ bdt frisk oregano
1 ltr vand
800 g sød kartoffel
2 dl vand
30 ml
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
3 stk lime
1 stk skalotteløg
1 stk grøn chili
mynte
Fremgangsmåde
Trim kalvebrystet, brun det af i lidt olie og placér det i en gastrobakke.
Tilsæt rødvinseddike,
OSCAR® Kalvefond koncentrat
, kaffebønner, rørsukker, paprika, chili, spidskommen og frisk oregano.
Tilsæt vand og braiser kødet ved 120ºC under låg i ca. 5 timer til kødet er mørt.
Kog lagen ind til en glace og vend kødet i den inden servering.
Skær sød kartoffel i passende stykker og steg let i lidt olie og bag dem herefter møre i ovnen.
Kog vand og
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
op og glaser kartoflerne heri.
Ved servering vendes de søde kartofler med hakket chili, mynte, skalotteløg og limesaft.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Kalvefond koncentrat
Varenr.: 296514
1 l flaske
Flere produktdetaljer
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
Varenr.: 296517
1 l flaske
Flere produktdetaljer