Kalvefrikassé

  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser 

Frikassé grønt:

  • 1 bdt asparges
  • 200 g røde perleløg
  • 2 bdt karotter
  • 200 g ærter

Fremgangsmåde

  1. Kalveyderlår skæres i grove tern.
  2. Kom kalvekødet i en gryde og hæld vand ved. Kog det op og skum derefter af.
  3. Tilsæt OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, gulerødder og porre sammen med laurbærblade og lidt frisk persille og timian.
  4. Lad simre under låg i ca. 45 min.
  5. Klargøre asparges, karotter og perleløg.
  6. Sigt kød og suppegrønt og kom fonden i en gryde - suppegrønsagerne kasseres.
  7. Kog de klargjorte grønsager i fonden i to min.
  8. Sigt fonden, og gem de sprøde grønsager.
  9. Kog fonden op og jævn med modificeret stivelse, tilsæt derefter fløde.
  10. Vend kalvekødet i og varm igennem. Kom så grønsagerne i og smag til med salt, peber og citron.
  11. Server med friske persille og nye kogte kartofler.