Grillede yakatori-sticks med fermenteret pebersauce og ingefærsyltet agurkesalat

Japan

Giv din næste buffetmenu et strejf af Japan med disse yakitori-grillspyd, der er nemme at tilberede. Det er en populært japansk streetfood servering. Yakitori er lavet af møre stykker kylling sat på træspyd og grillet over åben ild eller en meget varm grill.

  • 10 Portions

Ingredienser

Fermenteret peber- og honningglasering 

Pynt

  • 100 g ærteskud
  • sorte sesamfrø
     
  1. Læg grillspydene i blød i vand i mindst 1 time.
  2. Udblød Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces i OSCAR® Stegt Smag krydderi, vand og sojasauce i 30 minutter og hæld derefter vandet fra.
  3. Skræl agurkerne. Skær dem i halve på langs, og skær dem derefter i grove stykker á 2 cm.
  4. Skær løgene i små tern og skyl dem to gange i koldt vand. Hæld vandet fra og vend dem sammen med agurker og syltet ingefær til en salat.
  5. Bland OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta med sojasauce og honning og rør det godt sammen.
  6. Bland Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces med sesamolie og sæt dem på grillspydende.
  7. Grill på en varm grill i 1-2 min. på hver side.
  8. Pensl de varme sticks med den fermenterede pebersauce og servér dem med agurkesalat og ærteskud. Drys med sorte sesamfrø.

Tip

  • Du kan lave agurkesalaten med rå rødbeder, kinaradise eller gulerødder.
  • Server sushiris til grillspydene.