Japansk katsu curry med sticky rice

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 10 stk Hälsans Kök® Breaded Fillet
  • 1 kg kogte japanske ris 
  • 500 g spidskål
  • 300 g japansk karrypasta
  • 250 g gulerødder
  • 600 g kartofler
  • 1 kg løg 
  • 60 ml neutral olie 
  • 1,5 l vand 
     
  1. Finthak løgene og skær kartofler og gulerødder i store tern på 2 cm. 
  2. Varm olien i en stor gryde og steg løgene af i 10 minutter over medium varme. Tilsæt derefter tern af kartofler og gulerødder og kog i 5 minutter. 
  3. Tilsæt vandet og bring det op at koge. Skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter. 
  4. Tilsæt karrypastaen. Dæk gryden til med et låg og lad det koge i 10 minutter ved svag varme, indtil saucen har konsistens som en béchamel sauce. Hvis den ikke har det, så reducer den enten mere eller tilsæt mere vand. Tilsmag.
  5. Steg Hälsans Kök® Breaded Fillet sprød på en pande, finthak spidskålene og opvarm risene.
  6. Server det hele sammen i en skål.

Tip

  • Server med syltet ingefær. 
  • Tilsmag Breaded Fillet med kimchi og chili
  • Du kan også tilberede Breaded Fillet i ovnen eller fritere dem.