Hummer Bisque

Lækker cremet klassisk inspireret hummersuppe, hvor dybden af hummer kommer fra OSCAR® Hummerfond Koncentrat, afstemt og afrundet med den søde, milde smag fra OSCAR® Muslingefond Koncentrat. Denne suppe kan serveres som den er med ristet brød, eller server f.eks. med grillet hummerhale og gulerods crudité.
  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hakket skalotteløg, hvidløg og fennikel ”brændes” af i fedtstof sammen med tomatpuré. Tilsæt stjerneanis og cognac, og lad cognacen reducere 50 %.
  2. Tilsæt herefter vand, OSCAR® Hummerfond og OSCAR® Muslingefond Koncentrat og lad det simre for at trække smag, dog uden at reducerer.
  3. Sigt herefter og tilsæt fløde.
  4. Giv det hele et opkog og blend med smør lige inden servering
  5. Smag til med citron, cognac og salt og peber.

Tips: Brug OSCAR® Fond koncentrat som krydderi til dine supper.

Server en clam chowder smagt til med OSCAR® Muslingefond koncentrat.

Eller prøv denne Hummer Bisque på OSCAR® Hummer fond koncentrat: