Hariri-suppe med Vegan Balls, safran og aromatiske krydderier

Marokko

Denne suppe serveres især under ramadanen, da den er en meget mættende suppe. Det er en meget populær suppe, der serveres på mange restauranter i Marokko.

  • 10 Portions

Ingredienser

Pynt

  • 50 g koriander
  • 5 marokkanske fladbrød
  • 150 g søde dadler
     
  1. Pil og skræl løg, selleri og hvidløg, og skær dem i tern.
  2. Sautér løg og selleri ved høj varme i olivenolie. Tilsæt krydderier og safran.
  3. Tilsæt hakket tomat, OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi og linser.
  4. Fortsæt med at røre rundt, indtil linserne er kogt i ca. 20 min.
  5. Tilsæt kikærter, Hälsans Kök® Vegan Balls, og lad det koge i yderligere 10 min. Smag til med OSCAR® Premium Citron Pasta, salt og peber.
  6. Servér med fladbrød, søde dadler og drys med grofthakket koriander.
     

Tip

  • Rester kan varmes med pasta i ovnen og gratineres med ost.
  • Pensl fladbrødet med olivenolie og drys med dhuka-krydderiblanding.