Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Grøn tagine
En marokkansk inspireret, vegansk gryderet med braiserede små kartofler, sølvbede, oliven og hestebønner
10
Portions
Print
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser og fremgangsmåde
Ingredienser
1 kg små kartofler, skyllede
ekstra jomfruolivenolie
3 store løg, fintskåret
8 skalotteløg, fintskåret
2 fennikler, trimmet, fintskåret
3 spsk. spidskommen
8 sorte kardemommefrø
6 laurbærblade
60 ml
OSCAR® Demi Glace koncentrat
2 l vand
400 g hestebønner, pillede og uden skal
1 syltet citron, i fine tern
1 bundt plukket og vasket sølvbeder, fintskåret
300 g grønne oliven uden sten
revet skal og saft fra 2 citroner
Fremgangsmåde
Steg kartoflerne i en stor gryde med låg ved medium varme i ekstra jomfruolivenolie, indtil de bliver gyldne (ca. 5 minutter).
Tilsæt løg, skalotteløg, fennikel, krydderier og laurbærblade.
Bland
OSCAR® Demi Glace koncentrat
med vand i en målekande, og hæld det i gryden.
Bring i kog, lad det simre, læg låg på, og lad det koge ved lav varme under jævnlig omrøring i 20 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.
Tilsæt bønner, syltet citron, sølvbede, og lad det koge i yderligere et minut, før du tager det af varmen.
Tilsæt oliven, citronskal og saft.
Tip:
Servér med couscous.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Demi Glace koncentrat
Varenr.: 296480
1 l flaske
Flere produktdetaljer