Grillet surdejsbrød med knuste ærter, salat og Breaded Fillet

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver på et mandolinjern og kom dem i isvand, så de bliver sprøde. 
  2. Sautér løg og hvidløg ved lav varme i halvdelen af olivenolien. Tilsæt ærter og sautér 1-2 min. 
  3. Bland det hele med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, OSCAR® Premium Citron Pasta og resten af olivenolien. Smag til med peber. 
  4. Skyl salaten og bland den med gulerods crudité og ærteskud.
  5. Fritér Hälsans Kök® Breaded Fillet ved 170°C i 3-4 min. a la minute.
  6. Smør det grillede surdejsbrød med ærtepuréen, og læg derefter den friterede Hälsans Kök® Breaded Fillet og salaten på. 

Tip

  • Brænd en håndfuld ærter med en gasbrænder, og brug dem som fyld for at give sandwichen en lettere "grillet" smag.
  • Brug fyldet i en wrap.