Grillet burger med hestebønnepesto

  • 2 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 stk. Hälsans Kök Incredible Burger
  • 1 icebergsalat eller grønt salat
  • 1 squash
  • 2 burgerboller
  • 1 rødløg
  • 4 skiver halloumi ost
  • olivenolie
  • 2 spsk. hestebønne pesto (se opskrift)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. ketchup

Fremgangsmåde

  1. Skær squashen i lange strimler og grill den. Rist de halverede burgerboller.
  2. Skær løgene i tynde ringe og svitse dem på panden i lidt olie. Sæt dem til side.
  3. Grill halloumi-skiver i lidt olie. Sæt til side og hold dem varme.
  4. Steg Hälsans Kök Incredible Burger efter anvisning på pakken.
  5. Smør rundhåndet indersiden af burgerbollerne med hestebønne pestoen.
  6. Læg først et par strimler squash, så bøffen, halloumi ost og de svitsede løg og salaten på.
  7. Fordel mayonnaise og ketchup og til sidst put overbollen på.

Hestebønne pesto

  1. Blancher 150 g hestebønner (frosne) i ca. 1 min., skyl dem i kold vand og pil den grønne skræl af.
  2. Blend hestebønner, 100 g kikærter, 1 spsk yogurt, fed hvidløg, et par mynteblade og godt med olivenolie i en foodprocessor. Smag til med salt og peber.