Grisebryst med glaserede rødbeder og sauce

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

Grisebryst:

Demi Glace sauce:

Pynt:

  • 40 g persille
  • 20 g oxalis

Fremgangsmåde

  1. Kog rødbederne med skræl, til de er møre. Smut derefter skrællen af.
  2. Skær rødbederne i tern på 1x1x7 cm og dehydrer ved 65°C i ca. 12 timer. Teksturen skal være som en halvtør vaniljestang.
  3. Steg grisebrystet på skindsiden, så det bliver sprødt. Sæt grisebrystet i ovnen ved 200°C i 8 minutter.
  4. Sauter rødbederne i brunet smør og glaser ind med OSCAR® Signature Kyllingefond.
  5. Smag til med gastrik og reducér ned til en sirup der klæber fast til rødbederne.
  6. Følg tilberedningsanvisningen for OSCAR® Demi Glace Sauce granulat og smag til med OSCAR® Stegt Smag krydderi.
  7. Pynt retten med hakket persille og oxalis