Glace

4 varianter af glace til dit grillede kød
  • 10 Portions

BBQ Glace

Ingredienser:

6 dl OSCAR® BBQ Sauce Original

150 g brun farin

1 dl olie

 

Fremgangsmåde:

Efter tilberedning med glazen skal kødet grilles. Under grillstegningen er det en fordel at pensle med ekstra glaze, det tilfører kødet ekstra smag og sødme samt fremhæver den grillede smag. Glazerne kan også danne basis for saucer, skal opvarmes før servering.

3 SMAGFULDE VARIANTER

Asiatisk Glace 
2 dlhvidløgsmarinade
1 dlOSCAR® BBQ Sauce Original
1 dlkarrymarinade
1 dløsterssauce
1 dlmørk sirup
  
Honning Glace 
40 ml

OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat

2 dlhonning
100 gsirup
2 spskkoriander, hel
2 spskfennikel, hel
4 spsksesamolie
40 gtomat sauce
1 dlketjap manis
  
Smoked Glace 
2 dlOSCAR® BBQ Sauce Smoked
40 mlOSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
½ dløsterssauce
100 gbrun farin
  
Fremgangsmåde for alle:Efter tilberedning med glacen skal kødet grilles. Under grillstegningen er det en fordel at pensle med ekstra glace, det tilfører kødet ekstra smag og sødme samt fremhæver den grillede smag. Glacerne kan også danne basis for saucer, de skal opvarmes før servering.