
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/11/2021 - 01:32
Ingredienser
- 10 skiver surdejsbrød, uden skorpe
- 2 kg bagte tomater
- 12 bagte røde peberfrugter
- 2 stk rødløg
- 5 fed hvidløg
- 4 dl olivenolie
- 80 ml OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- 1 dl sherryeddike
- salt og peber
- 600 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 10 stk padron peber
- 30 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 10 skiver grillet surdejsbrød
- Læg surdejsbrødet i blød i vand.
- Fjern så meget af skindet som muligt fra de bagte tomater og peberfrugter.
- Skræl rødløg, og skær dem i kvarte.
- Blend peberfrugter, tomater, rødløg og hvidløg med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
- Tilsæt langsomt olivenolien, og blend til en ensartet suppe.
- Smag til med eddike, salt og peber, og lad suppen køle helt af.
- Skær padron peber i tynde skiver, og sautér dem med Hälsans Kök® Vegan Mince og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi i 2-3 min.
- Servér suppen den stegte Hälsans Kök® Vegan Mince, padron peber og grillet surdejsbrød.
Tip
- Udskift Vegan Mince med Hälsans Kök® Sensational™ Sausage.
- Brug gazpachoen som sauce til andre retter.