Gazpacho med lynstegt Vegan Mince og padron peber

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Læg surdejsbrødet i blød i vand. 
  2. Fjern så meget af skindet som muligt fra de bagte tomater og peberfrugter. 
  3. Skræl rødløg, og skær dem i kvarte. 
  4. Blend peberfrugter, tomater, rødløg og hvidløg med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
  5. Tilsæt langsomt olivenolien, og blend til en ensartet suppe.
  6. Smag til med eddike, salt og peber, og lad suppen køle helt af.
  7. Skær padron peber i tynde skiver, og sautér dem med Hälsans Kök® Vegan Mince og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi i 2-3 min. 
  8. Servér suppen den stegte Hälsans Kök® Vegan Mince, padron peber og grillet surdejsbrød.

Tip