

Submitted by Zia Johansen on Sun, 07/26/2020 - 23:59
Ingredienser
- 3 stk zittauerløg
- 4 fed hvidløg
- smør
- 500 g flået tomat
- 600 g OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 90 g tomatpuré
- 15 g spidskommen, tørret
- 15 g oregano, tørret
- 30 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
- 30 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
- evt OSCAR® Jævner
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 3 stk æg
- 10 stk peberfrugter
- 120 g revet gruyereost
- Hak løg og hvidløg og sautér i smør i en gryde.
- Tilsæt flået tomat, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace og tomatpuré.
- Kog det hele sammen og smag til med krydderier, OSCAR® Premium Fermenteret Peber og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg.
- Kog saucebasen igennem i 10-20 min. Hvis det er nødvendigt, kan den tyknes med jævner. Brug 30 g. pr. liter.
- Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Mince til gryden og kog yderligere i 2 min.
- Køl saucen af, pisk æggene sammen og vend i saucen.
- Halvér og rens peberfrugterne.
- Fyld de halve peberfrugter med saucen og top til sidst med revet ost.
- Grill peberfrugterne til fyldet er varmt og osten er smeltet og gylden.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
Kan serveres på grillbuffet eller portionsanrettes som vegetarisk alternativ til kødserveringer. Brug friske krydderurter for et friskere og kraftigere smagsresultat.