Vegetariske fyldte peberfrugter


Hälsans Kök Fyldte Peberfrugter med Vegan Mince

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 3 stk zittauerløg                                              
  • 4 fed hvidløg
  • smør
  • 500 g flået tomat
  • 600 g OSCAR Signature Grøntsags Demi Glace
  • 90 g tomatpuré                                               
  • 15 g spidskommen, tørret                          
  • 15 g oregano, tørret                                     
  • 30 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 30 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta
  • evt. OSCAR Jævner
  • 800 g Hälsans Kök Vegan Mince
  • 3 stk æg
  • 10 stk peberfrugter                            

Ekstra:

  • 120 g revet gruyereost

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg og sautér i smør i en gryde.
  2. Tilsæt flået tomat, OSCAR Signature Grønsags Demi Glace og tomatpuré.
  3. Kog det hele sammen og smag til med krydderier, OSCAR Premium Fermenteret Peber og OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg.
  4. Kog saucebasen igennem i 10-20 min. Hvis det er nødvendigt, kan den tyknes med jævner. Brug 30 g. pr. liter.
  5. Tilsæt Hälsans Kök Vegan Mince til gryden og kog yderligere i 2 min.
  6. Køl saucen af, pisk æggene sammen og vend i saucen.
  7. Halvér og rens peberfrugterne.
  8. Fyld de halve peberfrugter med saucen og top til sidst med revet ost.
  9. Grill peberfrugterne til fyldet er varmt og osten er smeltet og gylden.

Tips: Kan serveres på grillbuffet eller portionsanrettes som vegetarisk alternativ til kødserveringer. Brug friske krydderurter for et friskere og kraftigere smagsresultat.