Fyldte peberfrugter (vegetarisk)

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Hak løg og hvidløg og sautér i smør i en gryde.
  2. Tilsæt flået tomat, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace og tomatpuré.
  3. Kog det hele sammen og smag til med krydderier, OSCAR® Premium Fermenteret Peber og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg.
  4. Kog saucebasen igennem i 10-20 min. Hvis det er nødvendigt, kan den tyknes med jævner. Brug 30 g. pr. liter.
  5. Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Mince til gryden og kog yderligere i 2 min.
  6. Køl saucen af, pisk æggene sammen og vend i saucen.
  7. Halvér og rens peberfrugterne.
  8. Fyld de halve peberfrugter med saucen og top til sidst med revet ost.
  9. Grill peberfrugterne til fyldet er varmt og osten er smeltet og gylden.

Tip

Kan serveres på grillbuffet eller portionsanrettes som vegetarisk alternativ til kødserveringer. Brug friske krydderurter for et friskere og kraftigere smagsresultat.