
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 00:53
Ingredienser
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 1 stk savoykål
- 200 g edamamebønner (uden skal)
- 100 g cherrytomater
- 30 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 30 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
- 5 stk snackagurker
- tallerkensmækker
- stedmoderblomster
- salt og peber
- Del bladene fra savoykålen og udstik dem ud med en rund udstikker (gem resten af kålen). Blanchér bladene i letsaltet vand.
- Hak resten af kålen fint og skær cherrytomaterne i kvarte.
- Sautér finthakket kål, tomater og edamamebønner i olie.
- Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Stegt Smag krydderi, OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta og sautér i yderligere 2-3 min.
- Skær agurkerne i halve og grill dem på en grillpande. Pensl dem med olivenolie og krydr med salt og peber.
- Server den lynstegte Hälsans Kök® Vegan Mince på blancheret kål sammen med grillet agurk, tallerkensmækker og stedmoderblomster.
Tip
- Udskift Vegan Mince med Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.
- Servér med en sød chutney til.