
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 01:21
Ingredienser
- 600 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 90 g OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
- 1,5 l vand
- 8-12 nye gulerødder, med top
- 1 bundt grønne asparges
- 1 bundt hvide asparges
- 250 g ærter
- 2 dl cremefraiche 38 %
- 60 g OSCAR® Jævner modificeret stivelse
- salt og peber
- ærteskud
- Skær asparges og gulerødder i stykker på 2 cm. Blanchér dem i letsaltet vand sammen med ærterne.
- Blanchér Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces i vand kogt med OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.
- Tag Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces op af vandet, tilsæt modificeret stivelse og bring i kog. Skru ned for varmen og tilsæt cremefraiche.
- Tilsæt Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces og grøntsagerne til saucen og krydr med salt og peber.
- Pynt frikasséen med ærteskud.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
- Servér med nye kartofler blandet med smør og persille.
- Udskift Sensational™ Fillet Pieces med kogt kylling.