Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Fish and chips
4
Portions
Print
Download
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
4 stk kullerfilet uden skind og ben
OSCAR® Røget Smag krydderi
, til pensling
Beer batter:
150 g mel, selvhævende
1 tsk bagepulver
25 g
OSCAR® Premium Citron pasta
25 g
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
1 dl letøl
Fremgangsmåde
Skær fisken i ønskede stykker og pensel med
OSCAR® Røget Smag krydderi
.
Lad fisken trække i min. 1 time på køl. Jo længere fisken står og trækker, des mere intens bliver smagen.
Pisk alle ingredienser sammen til beer batter.
Vend derefter fisken i beer batter’en.
Friter stykkerne gyldne ved 175° C i frituren.
Server med håndskårne fritter og sauce tartare lavet på
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Citron Pasta
Varenr.: 296559
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Varenr.: 296591
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Røget Smag krydderi
Varenr.: 296592
1 l flaske
Flere produktdetaljer