

Fillet Pieces med svampecreme
Brug denne opskrift som et vegansk alternativ til en klassisk hønsesalat og server den med karse og ristet surdejsbrød. Den egner sig også godt til de portionsanrettede julefrokoster, der skal kunne serveres ud af huset.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 02:53
Ingredienser
- 200 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 25 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 300 g svampe (evt. champignon)
- 400 g vegansk mayonnaise
- 40 g OSCAR® Svampefond koncentrat
- 1 spsk grovkornet sennep
- 1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- skallen af en økologisk citron
- Kog Hälsans Kök® Fillet Pieces op i vand med OSCAR® Stegt Smag krydderi og lad dem trække 10 min. i lagen. Dette gøres for at ”mørne” Hälsans Kök® Fillet Pieces yderligere, samt for at øge volumen, da de optager op til 50% væske.
- Rist svampene af på en pande i lidt olie til de er gyldne og lad dem køle af.
- Vend mayonnaisen med sennep, OSCAR® Svampefond koncentrat, OSCAR® Premium Fermenteret Peber og citronskal.
- Vend de afkølede svampe og Hälsans Kök® Fillet Pieces sammen med cremen. Smag evt. yderligere til med OSCAR® Svampefond koncentrat.
- Portionsanret med karse og ristet surdejsbrød.