"Varm" salat med Fillet Pieces, nye kartofler, pocheret æg og brunet smør sauce

  • 10 Portions

Ingredienser

Salat

Sauce

  1. Skræl kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand.
  2. Skær aspargesene i stykker på 2 cm, og blanchér dem i vand. 
  3. Steg Hälsans Kök® Fillet Pieces i olie til de er gyldenbrune. Tilsæt vand, OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi og lad væsken absorbere ind i Hälsans Kök® Fillet Pieces
  4. Kom kartofler og asparges på panden. 
  5. Karamelliser honningen, og tilsæt æblecidereddike. Tilsæt OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, kapers og laurbærblad, og lad saucen simre. Pisk det brunede smør i lige inden servering, og smag til med salt. 
  6. Bland salaten med Hälsans Kök® Fillet Pieces, kartofler, asparges, pocherede æg, kørvel og friséesalat. Hæld saucen over. 

Tip

  • Tilsæt friturestegte kapers for at få tilføre et sprødt element til retten.