Asiatisk stirfry med cashew og Fillet Pieces

  • 10 Portions

Ingredienser

Stirfry sauce 

Tilbehør

  • 100 g forårsløg
  • 20 g rød chili 
  • 50 g ristede cashewnødder
     
  1. Rens og skær alle grøntsagerne (spidskål, peberfrugt og rødløg).
  2. Skær forårsløg og chili i julienne og kom i isvand indtil servering. 
  3. Miks OSCAR® Stegt Smag krydderi, OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta, soja og revet ingefær sammen. 
  4. Lynsteg Hälsans Kök® Fillet Pieces i olie og tilføj grøntsagerne trin for trin, for en jævn tilberedning. 
  5. Tilsæt OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi og stirfry saucen og glacér retten i. 
  6. Drys retten af med chili, forårsløg og cashewnødder.
     

Tip

  • Server stirfryen med ris eller nudler til. 
  • Server med den thailandske sauce Nam Jim og koriander.