Engelsk muffin med Sensational™ Sausage

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Blend aquafaba med OSCAR® Premium Citron Pasta i 30 sek. 
  2. Tilføj langsomt den smagsneutrale olie. Hvis emulsion bliver for tyk, kan du tilføje lidt koldt vand. 
  3. Smag emulsionen til med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og OSCAR® Stegt Smag krydderi.
  4. Steg Hälsans Kök® Sensational™ Sausage på en pande ved middelvarme i 6-8 minutter, eller til den har en kernetemperatur på 74°C.
  5. Skær pølsen i 4 skiver på langs. 
  6. Skær tomaterne i 2 cms tykke skiver og grill dem på en pande. 
  7. Halver de engelske muffins og rist dem. 
  8. Skær avocadoerne i halve og efterfølgende i tynde skiver. 
  9. Smør de engelske muffins med emulsionen. Kom herefter skiverne af Hälsans Kök® Sensational™ Sausage og tomat på. Server avocadoskiverne ved siden af, sammen med fintskåret chili, kørvel og mandelolie.