Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Dorade med citronsmør og saltede kapers
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
10 stk dorade á ca. 350 g
40 g
OSCAR® Premium Citron Pasta
20 ml olivenolie
Garniture:
40 g saltede kapers
solsikkeolie til fritering
Citronsmør:
150 g brunet smør
40 g kapers
40 g skalotteløg
20 g persille
25 g
OSCAR® Premium Citron Pasta
Fremgangsmåde
Klargør doraderne og gnid dem med
OSCAR® Premium Citron Pasta
efterfulgt af olivenolie.
Grill fisken I 10-15 minutter, afhængigt af størrelse.
Udblød de saltede kapers i vand og tør dem efterfølgende. Fritér dem I olie indtil de åbner sig som en blomst.
Smelt det brunede smør med kapers, skalotteløg, persille og
OSCAR® Premium Citron Pasta
.
Server fisken dækket med citronsmør og de friterede kapers som pynt på toppen.
Video of Dorade med citronsmør og saltede kapers
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Citron Pasta
Varenr.: 296559
450 g bøtte
Flere produktdetaljer