

Corndog med ketchup og sennep
USA
En af de bedste ting ved mange messer og festivaller i Indiana eller streetfood-trucks i det sydlige USA er deres corn dogs! Og der er ikke noget, der er bedre til en corn dog end sød sennep.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/22/2021 - 00:50
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Sausage (optøede)
- 10 stk grillspyd, 20 cm
Dej
- 300 g gul majsmel
- 300 g hvedemel
- 1,5 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- 1 tsk sukker
- 1/2 tsk salt
- 60 ml OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
- 200 ml plantemælk
- 100 ml kikærtevand
- hvedemel, til udrulning
- vegetabilsk olie eller jordnøddeolie til stegning
- 200 ml ketchup
- 200 ml sød sennep
- Pisk de tørre ingredienserne til dejen sammen: majsmel, mel, bagepulver, sukker og salt.
- Pisk de våde ingredienser til dejen sammen: OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi, plantemælk og kikærtevand.
- Bland de våde og tørre ingredienser, og pisk dem sammen.
- Hæld dejen i en høj beholder næsten til toppen (beholderen skal være højere end pølsen).
- Stik pindene i Hälsans Kök® Sensational™ Sausage og rul dem i ekstra mel.
- Stik pølsen direkte ned i dejen og drej dem lidt rundt for at dække dem helt, mens du løfter den op igen. Lad den overskydende dej dryppe af.
- Hold hver corn dog skråt i den varme olie i 5-7 sekunder, så den lukker tæt. Lig den derefter i olien (det sikrer, at de ikke sidder fast i bunden af gryden).
- Steg dem i 3-4 min., eller til de er gyldenbrune.
- Steg op til 4-5 corn dogs ad gangen for at undgå at sænke olietemperaturen. Vend dem, efterhånden som de skal brunes jævnt. Læg dem på en rist, og lad dem køle af.
- Servér dem med ketchup og sennep.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
- Der kan tilsættes forskellige typer krydderiblandinger til dejen. Husk at lægge pindene i blød 30 minutter før brug.
- Skær Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i mindre stykker, og lav en lille snack.