Corndog med mumbo

  • 15 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Corndog:

  • 15 stk Hälsans Kök Vegan Sausage
  • 360 g hvedemel
  • 240 g majsmel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 2 stk æg
  • 3 dl kærnemælk
  • 40 g OSCAR Stegt Smag krydderi
  • 2 tsk OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 10 stk grillspyd (udblødt i vand)
  • olie til fritering

Mumbo:

  • 2,5 dl hvidvinseddike
  • 2,5 dl rørsukker
  • 1,2 dl æblejuice
  • 1,2 dl tomatpuré
  • 2 spsk vand
  • 3 tsk OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta
  • 2 tsk friskpresset ingefærjuice
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk tabasco
  • 1 tsk sriracha chilisauce

Fremgangsmåde

Corndog:

  1. Mix alle de tørret ingredienser sammen, hvedemel, majsmel, natron, sukker og salt.
  2. Tilsæt æg under piskning, og derefter kærnemælk samt OSCAR Stegt Smag krydderi og OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta. Pisk dejen helt glat, uden klumper og fyld den i et højt glas eller litermål.
  3. Varm fritureolien til 180 grader.
  4. Dyp pølserne i dejen og fritér straks herefter til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtabsorberende papir.

Mumbo:

  1. Bland alle ingredienser i en kasserolle, og lad den simre i ca. 20 min, til den får en tyk og cremet konsistens.
  2. Køl den ned og server sammen med corndogen.