

Submitted by Zia Johansen on Mon, 07/27/2020 - 00:35
INGREDIENSER
CORNDOG:
- 15 stk Hälsans Kök® Vegan Sausage
- 360 g hvedemel
- 240 g majsmel
- 1 tsk natron
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- 2 stk æg
- 3 dl kærnemælk
- 40 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 2 tsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
- 10 stk grillspyd (udblødt i vand)
- olie til fritering
MUMBO:
- 2,5 dl hvidvinseddike
- 2,5 dl rørsukker
- 1,2 dl æblejuice
- 1,2 dl tomatpuré
- 2 spsk vand
- 3 tsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
- 2 tsk friskpresset ingefærjuice
- ½ tsk salt
- ½ tsk tabasco
- 1 tsk sriracha chilisauce
Corndog:
- Mix alle de tørret ingredienser sammen, hvedemel, majsmel, natron, sukker og salt.
- Tilsæt æg under piskning, og derefter kærnemælk samt OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta. Pisk dejen helt glat, uden klumper og fyld den i et højt glas eller litermål.
- Varm fritureolien til 180 grader.
- Dyp pølserne i dejen og fritér straks herefter til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtabsorberende papir.
Mumbo:
- Bland alle ingredienser i en kasserolle, og lad den simre i ca. 20 min, til den får en tyk og cremet konsistens.
- Køl den ned og server sammen med corndogen.