Corndog med mumbo (vegetarisk)

  • 10 Portions

INGREDIENSER

CORNDOG:

MUMBO:

  • 2,5 dl hvidvinseddike
  • 2,5 dl rørsukker
  • 1,2 dl æblejuice
  • 1,2 dl tomatpuré
  • 2 spsk vand
  • 3 tsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
  • 2 tsk friskpresset ingefærjuice
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk tabasco
  • 1 tsk sriracha chilisauce

Corndog:

  1. Mix alle de tørret ingredienser sammen, hvedemel, majsmel, natron, sukker og salt.
  2. Tilsæt æg under piskning, og derefter kærnemælk samt OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta. Pisk dejen helt glat, uden klumper og fyld den i et højt glas eller litermål.
  3. Varm fritureolien til 180 grader.
  4. Dyp pølserne i dejen og fritér straks herefter til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtabsorberende papir.

Mumbo:

  1. Bland alle ingredienser i en kasserolle, og lad den simre i ca. 20 min, til den får en tyk og cremet konsistens.
  2. Køl den ned og server sammen med corndogen.