Corndog med mumbo (vegetarisk)

  • 10 portions

Ingredienser

Corndog:

15 stk Hälsans Kök® Vegan Sausage
360 g hvedemel
240 g majsmel
1 tsk natron
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 stk æg
3 dl kærnemælk
40 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
2 tsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta

10 stk grillspyd (udblødt i vand)
olie til fritering

 

Mumbo:

2,5 dl hvidvinseddike
2,5 dl rørsukker
1,2 dl æblejuice
1,2 dl tomatpuré
2 spsk vand
3 tsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
2 tsk friskpresset ingefærjuice
½ tsk salt
½ tsk tabasco
1 tsk sriracha chilisauce

Corndog:

  1. Mix alle de tørret ingredienser sammen, hvedemel, majsmel, natron, sukker og salt.
  2. Tilsæt æg under piskning, og derefter kærnemælk samt OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta. Pisk dejen helt glat, uden klumper og fyld den i et højt glas eller litermål.
  3. Varm fritureolien til 180 grader.
  4. Dyp pølserne i dejen og fritér straks herefter til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtabsorberende papir.

Mumbo:

  1. Bland alle ingredienser i en kasserolle, og lad den simre i ca. 20 min, til den får en tyk og cremet konsistens.
  2. Køl den ned og server sammen med corndogen.