Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Coq au vin
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
10 stk kyllingebryst
50 g smør
20 g olie
1 ltr
OSCAR® Signature Kyllingefond
30 g
OSCAR® Kalvefond koncentrat
50 g
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
Garniture
300 g champignoner
150 g små rødløg
200 g bacon
200 g persille
Fremgangsmåde
Steg kyllingebrysterne i olie og smør, indtil de er medium stegt.
Steg bacon sprødt og sæt til siden. Brug den samme pande til stegning af svampe og løg.
Hæld
OSCAR® Signature Kyllingefond
på panden og reducer med 10%.
Tilsæt derefter
OSCAR® Kalvefond koncentrat
og
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
. Kog i 3-5 minutter.
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og kog i saucen med alle ingredienserne undtagen persille.
Lige før servering drysses med den hakkede persille.
Video of Coq au wine med Rødvin & Portvin Reduktion
Folder:
Recipes
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
Varenr.: 296561
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Signature Kyllingefond
Varenr.: 01802
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Kalvefond koncentrat
Varenr.: 296514
1 l flaske
Flere produktdetaljer